Srbija

Dačić: Uhapšena jedna osoba zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Vučića

Foto: Bhatt & Joshi Associates

Zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Republike, uhapšen je Dragan Mijatović iz Sombora i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati, navodi se u saopštenju MUP-a

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je uhapšena jedna osoba zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Republike, uhapšen je Dragan Mijatović iz Sombora i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Najviši državni zvaničnici najoštrije su danas osudili pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama koje su usledile nakon atentata na premijera Slovačke Roberta Fica i pozvali nadležne organe da hitno reaguju.

Premijer Srbije Miloš Vučević istakao je da očekuje hitnu reakciju nadležnih državnih organa i podsetio je da su takve pretnje dolazile i ranije u prošlosti.

Predsednica Narodne skupštine Srbije, Ana Brnabić istakla je da pretnje Vučiću ni prethodnih godina nisu bile malobrojne ali da su, kako je rekla, gnusne u trenutku kada on ulaže nadljudski napor da sačuva našu Srbiju i naš narod od svih pritisaka koje nam nameću.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad