Politika

Carević za “TV Adria”: Rešenje političke krize u Budvi je da se povuče Radović pa ja za njim, Jovanović da bude novi predsjednik opštine! (VIDEO)

Jedna od opcija za razrješenje političke krize u Budvi mogla bi biti da predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović podnese ostavku, pa da predsjednik opštine Marko-Bato Carević podnese ostavku a da za novog predsjednika opštine bude izabran Nikola Jovanović. To je potvrdio Carević, ističući da je spreman da se povuče, ali ne u paketu, te tvrdi da prvo treba da se povuku drugi koji su, kako je rekao, ušli u politiku zbog zadovoljenja ličnih interesa i koji su decenijama sarađivali sa režimom DPS-a.

Foto: Kurir

“To je jedna od opcija”, rekao je Carević, upitan da li je realan predlog da se Radović povuče, potom on, a da za novog predsjednika opštIne Budva bude izabran Jovanović.

Carević je rekao da imaju materijala koji ukazuje na nezakonitosti kod još funkcionera poliitčke grupacije kojoj pripada Krsto Radović. Predsjednik budvanske opštine je za “Adria TV” naglasio da želi da se sve ispita, pa i njegovo postupanje, ali svakako postupanje Radovića i funkcionera Demokratske Crne Gore.

“Možemo serijale da objavimo. Kad već pričamo o patriotizmu i poštenju, da vidimo šta ko ima, a ja jedva čekam ovaj zakon o porijeklu imovine. Ako uspiju da demantuju to što tvrdimo, kleknuću do poda u znak izvinjenja, ali imamo mi još činjenica i dokaza, koje nije moguće osporiti. Biće vremena da kažemo, čini mi se da će ovo da traje”, naveo je Carević.

On je kazao da politika nije njegov život, već ekonomija.

“Ja sam se potrudio da imam nekoga ko će dostojno da me zamijeni a to je Jovanović. Kad budem odlazio, otići ću jer ja želim da odem”, ukazao je Carević.

On je istakao da su prijevremeni izbori u Budvi uvijek realnost.

“DPS danas ne bi imao više od mandata ili dva. Ipak, veliki dio ljudi iz DPS-a je promijenio uniformu a maniri su ostali. To tako neće moći. Ja sam došao da mijenjam svari”, kazao je Carević.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad