Vijesti

Brnabić: Vjerujem u ubjedljiviju pobjedu u Beogradu više nego ikada do sada

Povjerenica Gradskog odbora Beograd i članica Predsjedništva SNS Ana Brnabić rekla je članovima Opštinskog odbora Palilula da očekuje dobar rezultat na narednim izborima.

Foto: Kurir

Ona je danas na radnom sastanku s funkcionerima i članovima Opštinskog odbora Palilula rekla da se tu oseća kao kod kuće jer je odrasla na Karaburmi, te ocenila da je to jak odbor s dosta mladih ljudi koji se bore za svoju stranku.

Uprkos problemima koje smo imali na ovoj opštini, verujem da ćemo moći da ostvarimo dobar rezultat”, rekla je Brnabić, a navodi se u saopštenju Informativne službe SNS.

Rekla je i da joj je važno da obiđe sve odbore i da objasni svima značaj predstojećih izbora koji, kaže, neće biti laki.

U poslednjih 48 sati slušamo kako naše političke protivnike savetuju da izađu samo na beogradske izbore, iako ne verujem da će biti tako sigurna sam da će se svi oni ujediniti. Imaju podršku stranaca ne zato što njih vole, već zato što su to njihove marionete kojima žele da oslabe Srpsku naprednu stranku – rekla je Brnabić.

Dodala je da za njih slaba Srpska napredna stranka znači slaba Srbija, a time i slab Balkan.

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija je danas jaka i stabilna zemlja, zemlja sa kojom ne može da se manipuliše. Predsednik Vučić vodi transparentu politiku, jasno i glasno svima govori da stranci ne treba da se mešaju u regionalne odnose i to govori svuda i na svakom mestu”, istakla je Brnabić. Dodala je: “ne treba da se povlačimo pred napadima i uvredama, da treba da razgovaramo sa svim građanima o našim rezultatima i planovima”.

Važan nam je svaki član, važno nam je da dođemo do svakog čoveka kako u prigradskom tako i u centralnom delu Beograda – smatra Brnabić.

Svima je jasno da je moderno da se vređaju naprednjaci, to je najlakše, smatra Brnabić i naglašava da na dan izbora kad svako od nas ostane sam sa sobom i glasačkim listićem ipak glasa za rezultate.

Zato politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ubedljivo pobeđuje na svakim izborima. Verujem u ubedljivu pobedu, ubedljiviju nego ikada do sada, na beogradskim izborima. Politika Aleksandra Vučića i naše stranke je politika novih bolnica, škola, domova zdravlja, većih plata i penzija, novih radnih mesta, puteva. To je politika bolje budućnosti svih građana – zaključila je Brnabić.

Radnom sastanku je prethodio razgovor sa građanima na platou Centra za kulturu “Vlada Divljan”.

(Borba)

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad