Politika

Brnabić: Nisam imala informacije da je Danilu Vučiću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je večeras da nije imala informacije da je Danilu Vučiću, sinu predsjednika Srbije, bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Foto: Kurir

Brnabić je za televiziju Pink, rekla i da može da potvrdi da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije imao takve informacije.

“Nikada nisam imala bilo kakve zvanične informacije o takvim stvarima i znam da predsjednik Vučić nikada nije dobio takve informacije, što je zaista nevjerovatno”, rekla je Brnabić.

Ona je rekla da su u Srbiji prisutni, u dijelu javnosti i medijima,”užasni napadi” na predsjednika i vladu Srbije, te u emisji pokazala naslovnu stranu današnjeg “Danasa”.

“Ovo što se radi predsedniku Vučiću napadima na porodicu nema nikakve veze sa Danilom, ovo je direktan napad na predsjednika Vučica”, rekla je ona.

Istakla je da je ovo instrumentalizacija napada na Vučićevog sina i porodicu da se napadne on.

“To napadaju direktno mediji koji su u vlasništvu Dragana Šolaka i Dragana Đilasa i to je to – to je najprljavija kampanja koju smo mi ikada vidjeli a ona tek počinje”, rekla je ona.

Dodala je da misli da će ta kampanja prema Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci biti “nešto najbrutalnije” što smo vidjeli jer se, kako je navela, ta kampanja uvezuje i sa medijima u regionu čiji su vlasnici isti ljudi.

“Mi ćemo se boriti potpuno demokratskim sredstvima, argumentima, rezulatatima, planom i programom i dalje kako god bilo, nećemo napadati ničiju djecu i ničije porodice”, rekla je ona.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad