Politika

Borovinić Bojović: Moramo konačno deblokirati državu; Od izbora sudija Ustavnog suda zavisi budućnost zemlje

“Izbor sudija Ustavnog suda trenutno je najvažnije pitanje u Crnoj Gori, i oni se moraju izabrati bez daljeg odlaganja“, kazala je Adria televiziji bivša ministarka zdravlja i nositeljka liste DF-a na podgoričkim lokalnim izborima dr Jelena Borovinić Bojović.

“Od izbora sudija zavisi budućnost naše zemlje. Vrijeme da izaberemo sudije i ne smijemo da propustimo ovu šansu. Sve poruke sa međunarodnih adresa su na istom fonu, i mi moramo konačno deblokirati državu. Vjerujem da će doći do nepristrasnog i funkcionalanog Ustavnog suda, kakav nam treba. Nadam se da neće doći do propusta i grešaka kakve su bile u decembru“, kazala je Borovinić Bojović.

Komentarišući to što su pojedini kandidati u Plenumu govorili o identitetskim pitanjima, Borovinić Bojović je kazala da ispred ideologije i politike mora da pobijedi struka.

“Pratila sam dešavanja u Plenumu, slušala sam kandidate i nemoguće je neizabrati kandidate. Vjerujem da neće biti nikakvih ometanja, osim ako se ne dese one greške iz decembra“, zaključila je dr Jelena Borovinić Bojović.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad