Crna Gora

Alternativa saopštila: Žestoka rasprava na klubu poslanika Evrope sad, odlučili da ponude URI ulazak u Vladu, a da izbace ZBCG!

Politička organizacija Alternativa, inače koalicioni partneri Evrope sad na izborima 11. juna, saopštili su da se prije dvije noći na sastanku PES-ovog kruga poslanika vodila se žestoka rasprava da li u Vladu treba da uđe URA ili ZBCG.

“Nije donesena konačna odluka po tom pitanju, ali je načelno prihvaćeno da je URA u ovom trenutku prihvatljiviji izbor! Iznenađujuće je to da smo juče i danas vidjeli oštre tonove nekih ljudi iz PES-a prema URA-i, dok sa druge strane razmatraju ulazak te opcije u Vladu!

Ako se mi dobro sjećamo, prije svega par mjeseci PES je bio izričit da URA neće ući u Vladu. Alternativa Crna Gora ima pouzdane informacije da je uslov ulaska URA-e u Vladu da zadrže MUP i Upravu policije. Ako je to baš tako, onda se pitamo ko će odgovarati za katastrofalne rezultate u sektoru bezbjednosti?! Da li će MUP biti nagrada URA-i na najvećoj sramoti koja je obišla zemaljsku kuglu – kopanju tunela do depoa Višeg suda, saopštili su iz Alternative na svojoj Fejsbuk stranici.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad