Ekonomija

Abazović: Kreće izgradnja novog hotela sa pet zvjezdica, investicija vrijedna 60 miliona evra

„Kreće izgradnja novog hotela sa pet zvjezdica na Crvenoj glavici, u opštini Budva, čija vrijednost će iznositi 60 miliona evra”, saopšteno je nakon sastanka potpredsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića sa predstavnicima ruske kompanije Dobrov & Family Group.

Foto: CG Vijesti

Predstavnici Dobrov & Family Group upoznali su potpredsjednika Vlade sa planom realizacije projekta na Crvenoj glavici i benefitima koje će izgradnja tog hotelskog kompleksa donijeti za sveukupnu turističku ponudu Budve i crnogorskog primorja.

Oni su istakli da ukoliko realizacija bude išla planiranim tokom novi prestižni hotel može biti završen do kraja 2024. godine. Investitori su upoznali potpredsjednika Vlade sa planom o mogućem uspostavljenju saradnje sa jednim od najvećih hotelskih brendova koji bi upravljao kompleksom na Crvenoj glavici.

Potpredsjednik Abazović je istakao da će izgradnja prestižnog hotelskog kompleksa na Crvenoj glavici donijeti nove vrijednosti u turizmu Crne Gore, posebno imajući u vidu značaj turizma kao jedne od najvažnijih privrednih grana naše države.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad